Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Tokio DEWSFGDGHTHR
next Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Matsuyo is nu in balbezit. Matsuyo geeft een lange en hoge pass. Moniwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fukai is nu in balbezit. Fukai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Nishitami met een sublieme pass. Moniwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Uk verovert de bal door een tackle van achteren. Asari heeft problemen om de bal te vangen. Asari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ohtouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuji verovert de bal door een tackle van achteren. Fuji geeft een lange en hoge pass. Fukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Fukai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Satoh niet meer kan verder spelen.

31e minuut.
Sakata kopt de bal weg. Klungelig pakt Nishitami de bal. Nishitami probeert naar een medespeler te passen. Fukai heeft problemen om de bal te vangen. Fukai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Tokio - DEWSFGDGHTHR 0:1

35e minuut.
Furkawa probeert naar een medespeler te passen. Sakata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hada bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakata onderschept slim de pass. Sakata geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Tokio 42%, DEWSFGDGHTHR 58%.
F.C.Tokio - DEWSFGDGHTHR 0:1

56e minuut.
Tsuzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuzuki speelt de bal door. Asari is nu in balbezit. Asari draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Moniwa de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Kim is nu in balbezit. Ohtouge rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kim. Kim krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Ohtouge is nu in balbezit. Ohtouge geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sakata de bal. Asari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Furkawa speelt de bal door. Ohtouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohtouge met een sublieme pass. Tae-Uk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Uk haalt uit met een fantastische trap. Asari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Tokio - DEWSFGDGHTHR 1:1

84e minuut.
Furkawa is nu in balbezit. Furkawa geeft een hoge lob. Tae-Uk is nu in balbezit. Tae-Uk haalt uit met een fantastische trap. Asari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Tokio - DEWSFGDGHTHR 2:1

88e minuut.
Moniwa geeft een hoge lob. Tsuzuki kopt de bal weg. Klungelig pakt Fukai de bal. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Tokio 40%, DEWSFGDGHTHR 60%.
F.C.Tokio - DEWSFGDGHTHR 2:1