Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elastic FC haponzkie
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Sekino speelt de bal door. Bandai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamane rent richting de bal. Yamane draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yanai de bal onder controle te krijgen. Sanada bokst de bal weg.

19e minuut.
Toda probeert de bal aan de voet te houden. Yanai is nu in balbezit. Yanai passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sogahata de bal. Sogahata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tange is nu in balbezit. Bandai onderschept slim de pass. Bandai probeert naar een medespeler te passen. Yamane is nu in balbezit. Yamane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Toda is nu in balbezit. Toda passt de bal met de wreef. Yanai is nu in balbezit. Sogahata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogahata haalt uit met een fantastische trap. Shirasawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Noda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shirasawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Toryiama rent richting de bal. Toryiama geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miura met een snelle inworp. Bandai geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kaneka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Irie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Noda bereikt de bal nog maar net als eerste. Noda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Miura met een sublieme pass. Bandai is nu in balbezit. Bandai passt de bal zonder na te denken. Yamane bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elastic FC - haponzkie 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elastic FC 55%, haponzkie 45%.
Elastic FC - haponzkie 1:0

58e minuut.
Yanai rent richting de bal. Yanai geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bandai geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Shirasawa trapt de bal weg. Bandai probeert de bal met de borst te controleren. Bandai met een sublieme pass. Yamane rent richting de bal. Yamane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Nakayama met een snelle inworp. Daar is Tange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tange speelt de bal door. Sogahata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogahata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Oku geeft een hoge lob. Noda bereikt de bal nog maar net als eerste. Toda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toda krijgt een gele kaart.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shirasawa trapt de bal weg van het doel. Tange rent richting de bal. Sekino onderschept slim de pass. Sekino geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yamane rent richting de bal. Yamane draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Yamane rent richting de bal. Yamane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elastic FC - haponzkie 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elastic FC 49%, haponzkie 51%.
Elastic FC - haponzkie 2:0