Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Tokio Jijii Namida
next Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Sakata bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishimura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sakata raakt geblesseerd tijdens het duel. Furkawa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sakemoto kan de bal niet met de borst controleren. Nishitami is nu in balbezit. Nishitami schiet op doel. Kagawa bokst de bal weg. Tae-Uk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Uk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Mizohata is nu in balbezit. Furkawa verovert de bal door een tackle van achteren. Furkawa speelt de bal door. Tae-Uk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Uk draait met de bal, schiet en ... Kagawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondo probeert naar een medespeler te passen. Kina bereikt de bal nog maar net als eerste. Asari onderschept slim de pass. Asari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Tokio - Jijii Namida 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Tokio 45%, Jijii Namida 55%.
F.C.Tokio - Jijii Namida 1:0

47e minuut.
Nikai rent richting de bal. Tsuzuki onderschept slim de pass. Tsuzuki geeft de bal voor. Furkawa is nu in balbezit. Furkawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Satoh trapt de bal weg van het doel. Uchiyama kopt de bal weg. Klungelig pakt Tsuzuki de bal. Motegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Motegi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mizohata onderschept slim de pass. Mizohata passt de bal met de wreef. Nikai geeft een hoge lob. Furkawa rent richting de bal. Furkawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Fujigaya kopt de bal weg. Mizohata is nu in balbezit. Mizohata passt de bal in één keer door. Motegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Motegi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Tokio 53%, Jijii Namida 47%.
F.C.Tokio - Jijii Namida 1:0