Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jijii Namida Prîñçë Õf Rõmâñçê
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Kawai rent richting de bal. Harada onderschept slim de pass. Uchiyama rent richting de bal. Harada verovert de bal door een tackle van achteren. Harada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Uchiyama is nu in balbezit. Uchiyama geeft een lange en hoge pass. Dogaki heeft problemen om de bal te vangen. Mizohata is nu in balbezit. Mizohata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Wanami geeft een hoge lob. Inworp. Furkawa met de inworp. Mizohata heeft problemen om de bal te vangen. Mizohata geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Jijii Namida - Prîñçë Õf Rõmâñçê 1:0

22e minuut.
Kawai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikami onderschept slim de pass. Mikami speelt de bal door. Harada rent richting de bal. Harada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Harada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoue bereikt de bal nog maar net als eerste. Harada onderschept slim de pass. Harada haalt uit met een fantastische trap. Kagawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jijii Namida - Prîñçë Õf Rõmâñçê 1:1

36e minuut.
Iwamasa controleert de bal met de borst. Mizohata verovert de bal door een tackle van achteren. Mizohata met een sublieme pass. Motegi rent richting de bal. Motegi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Iwamasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizohata verovert de bal door een tackle van achteren. Mizohata probeert naar een medespeler te passen. Motegi heeft problemen om de bal te vangen. Motegi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jijii Namida 43%, Prîñçë Õf Rõmâñçê 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jijii Namida - Prîñçë Õf Rõmâñçê 1:1

50e minuut.
Nishimura rent richting de bal. Dogaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kawai krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Miyamoto probeert naar een medespeler te passen. Motegi rent richting de bal. Mizohata is nu in balbezit. Motegi is nu in balbezit. Motegi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Uchiyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwamasa rent richting de bal. Iwamasa passt de bal met de wreef. Harada is nu in balbezit. Harada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Uchiyama rent richting de bal. Harada verovert de bal door een tackle van achteren. Harada met een sublieme pass. Dogaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jijii Namida - Prîñçë Õf Rõmâñçê 1:2

79e minuut.
Motegi is nu in balbezit. Motegi passt de bal zonder na te denken. Uchiyama probeert naar een medespeler te passen. Kawai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawai geeft een lange en hoge pass. Sanada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jijii Namida 39%, Prîñçë Õf Rõmâñçê 61%.
Jijii Namida - Prîñçë Õf Rõmâñçê 1:2