Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEWSFGDGHTHR kil
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 14.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Hada onderschept slim de pass. Akahoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hada maakt een afschuwelijke overtreding. Akahoshi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Tomita geeft een lange en hoge pass. Okanmoto kopt de bal weg. Hada heeft problemen om de bal te vangen. Isago onderschept slim de pass. Isago geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
DEWSFGDGHTHR - kil 0:1

32e minuut.
Kaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Isago verovert de bal door een tackle van achteren. Isago probeert naar een medespeler te passen. Seto bereikt de bal nog maar net als eerste. Seto haalt uit met een fantastische trap. Asari bokst de bal weg.

38e minuut.
Fuji met een sublieme pass. Matsuyo is nu in balbezit. Matsuyo passt de bal met de wreef. Fukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Fukai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEWSFGDGHTHR 50%, kil 50%.
DEWSFGDGHTHR - kil 0:1

49e minuut.
Asari met een harde bal richting middenveld. Akahoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kim zijn tegenspeler op de grond. Kim krijgt een gele kaart. Akahoshi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Akahoshi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Han-Jae geeft een hoge lob. Kaji heeft problemen om de bal te vangen. Kaji geeft een lange en hoge pass. Han-Jae rent richting de bal. Han-Jae geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaji passt de bal in één keer door. Fukai is nu in balbezit. Fukai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DEWSFGDGHTHR - kil 1:1

90e minuut.
Sekino bereikt de bal nog maar net als eerste. Fukai verovert de bal door een tackle van achteren. Fukai met een sublieme pass. Kim is nu in balbezit. Kim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEWSFGDGHTHR 51%, kil 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DEWSFGDGHTHR - kil 1:1

kil