Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haponzkie red_antlers
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Yanai met een sublieme pass. Sogahata heeft problemen om de bal te vangen. Jirayia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jirayia krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Suzuki met een sublieme pass. Fujiyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanai verovert de bal door een tackle van achteren. Sogahata is nu in balbezit. Sogahata draait met de bal, schiet en ... Tsubasa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sogahata is nu in balbezit. Sogahata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
haponzkie - red_antlers 1:0

31e minuut.
Tange onderschept slim de pass. Yanai heeft problemen om de bal te vangen. Yanai probeert naar een medespeler te passen. Sogahata rent richting de bal. Sogahata draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haponzkie 33%, red_antlers 67%.
haponzkie - red_antlers 1:0

63e minuut.
Natsuka is nu in balbezit. Yanai onderschept slim de pass. Yanai met een sublieme pass. Sogahata heeft problemen om de bal te vangen. Sogahata schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Toryiama trapt de bal weg. Fujiyama heeft problemen om de bal te vangen. Yanai verovert de bal door een tackle van achteren. Yanai draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Tsubasa met een sublieme pass. Tange kopt de bal weg. Klungelig pakt Fujiyama de bal. Yanai onderschept slim de pass. Yanai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Morishita passt de bal zonder na te denken. Hirano heeft problemen om de bal te vangen. Morishita maakt een afschuwelijke overtreding. Morishita is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haponzkie 54%, red_antlers 46%.
haponzkie - red_antlers 1:0