Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
red_antlers haponzkie
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Natsuka is nu in balbezit. Yanai is nu in balbezit. Yanai speelt de bal door. Sogahata is nu in balbezit. Sogahata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Yanagimoto met een snelle inworp. Morikawa is nu in balbezit. Morikawa draait met de bal, schiet en ... Yanai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
red_antlers - haponzkie 1:0

29e minuut.
Funaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanai verovert de bal door een tackle van achteren. Yanai passt de bal met de wreef. Sogahata heeft problemen om de bal te vangen. Sogahata schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Morikawa kopt de bal weg. Daar is Tange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yamaguchi verovert de bal door een tackle van achteren. Yamaguchi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yanai de bal onder controle te krijgen. Sanada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Oku bereikt de bal nog maar net als eerste. Morikawa rent richting de bal. Oku begaat een overtreding. Morikawa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Morikawa kan niet meer verder spelen. Takahagi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: red_antlers 64%, haponzkie 36%.
red_antlers - haponzkie 1:0

48e minuut.
Tange geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Suzuki de bal onder controle te krijgen. Sogahata is nu in balbezit. Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanai haalt uit met een fantastische trap. Tsubasa bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Inworp. Tange met een snelle inworp. Nakayama rent richting de bal. Takahagi onderschept slim de pass. Takahagi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanai passt de bal met de wreef. Sogahata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanai rent richting de bal. Yanai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Irie bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanagimoto verovert de bal door een tackle van achteren. Yanagimoto passt de bal in één keer door. Yamaguchi rent richting de bal. Yamaguchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
red_antlers - haponzkie 2:0

68e minuut.
Sogahata is nu in balbezit. Sogahata passt de bal zonder na te denken. Nonomura rent richting de bal. Yanai is nu in balbezit. Yanai schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: red_antlers 57%, haponzkie 43%.
red_antlers - haponzkie 2:0