Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corinthians C JAPAN Devils
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Yong-Soo passt de bal in één keer door. Naruoka is nu in balbezit. Okamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Okamoto schiet op doel. Na een snelle pass probeert Naruoka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians C - JAPAN Devils 0:1

9e minuut.
Meta rent richting de bal. Meta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Furkawa de bal. Okamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Okamoto draait met de bal, schiet en ... Okina bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Kurokawa de bal. Meta bereikt de bal nog maar net als eerste. Meta geeft een lange en hoge pass. Daar is Enomoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enomoto haalt uit met een fantastische trap. Okina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians C - JAPAN Devils 0:2

37e minuut.
Okamoto is nu in balbezit. Naruoka onderschept slim de pass. Met opzet legt Enomoto zijn tegenspeler op de grond. Naruoka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Naruoka kan niet meer verder spelen. Uchida komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians C 75%, JAPAN Devils 25%.
Corinthians C - JAPAN Devils 0:2

52e minuut.
Meta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ohi de bal. Tasuki begaat een overtreding. Ohi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ohi kan niet meer verder spelen. Satoh komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Narazaki geeft een hoge lob. Inworp. Fujita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yamada is nu in balbezit. Yamada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians C - JAPAN Devils 1:2

71e minuut.
Komine bereikt de bal nog maar net als eerste. Komine geeft een lange en hoge pass. Morita kopt de bal weg. Okamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Okamoto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Meta is nu in balbezit. Uchida onderschept slim de pass. Uchida passt de bal met de wreef. Hino heeft problemen om de bal te vangen. Hino draait met de bal, schiet en ... Nishitani bokst de bal weg.

82e minuut.
Yamada is nu in balbezit. Komine bereikt de bal nog maar net als eerste. Komine passt de bal in één keer door. Hino rent richting de bal. Hino schiet op doel. Nishitani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Furkawa passt de bal zonder na te denken. Uchida is nu in balbezit. Uchida probeert naar een medespeler te passen. Yamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians C 51%, JAPAN Devils 49%.
Corinthians C - JAPAN Devils 1:2