Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JAPAN Devils Corinthians C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 14.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Klungelig pakt Kurokawa de bal. Kurokawa met een sublieme pass. Hino bereikt de bal nog maar net als eerste. Hino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JAPAN Devils - Corinthians C 0:1

15e minuut.
Morita trapt de bal weg van het doel. Furkawa probeert de bal met de borst te controleren. Furkawa passt de bal zonder na te denken. Fujita is nu in balbezit. Fujita geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Satoh met een sublieme pass. Klungelig pakt Enomoto de bal. Satoh rent richting de bal. Enomoto rent richting de bal. Enomoto haalt uit met een fantastische trap. Okina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JAPAN Devils 44%, Corinthians C 56%.
JAPAN Devils - Corinthians C 0:1

54e minuut.
Naruoka is nu in balbezit. Naruoka passt de bal zonder na te denken. Yamada rent richting de bal. Kurokawa verovert de bal door een tackle van achteren. Kurokawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Narazaki rent richting de bal. Narazaki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nara met de inworp. Fujita geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Okina speelt de bal door. Meta kopt de bal weg. Enomoto rent richting de bal. Satoh is nu in balbezit. Satoh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Morishita probeert de bal aan de voet te houden. Meta rent richting de bal. Komine rent richting de bal. Yamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kurokawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurokawa met een sublieme pass. Klungelig pakt Narazaki de bal. Hino rent richting de bal. Hino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Meta probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Yamada de bal onder controle te krijgen. Harada met een sublieme pass. Yamada is nu in balbezit. Yamada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tasuki is nu in balbezit. Ohi verovert de bal door een tackle van achteren. Ohi passt de bal met de wreef. Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Enomoto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JAPAN Devils 56%, Corinthians C 44%.
JAPAN Devils - Corinthians C 0:1