Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nagoya Club Gaijin Neko
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.1 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Morisaki onderschept slim de pass. Kamiya rent richting de bal. Sugiyama begaat een overtreding. Sugiyama krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Tsukamoto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sugiyama rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kamiya. Kamiya krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Nagahisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Irie onderschept slim de pass. Irie geeft een lange en hoge pass. Okabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Okabe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Irie is nu in balbezit. Nagahisa verovert de bal door een tackle van achteren. Nagahisa probeert naar een medespeler te passen. Masuda heeft problemen om de bal te vangen. Masuda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nagahisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Irie verovert de bal door een tackle van achteren. Irie probeert naar een medespeler te passen. Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nagoya Club 60%, Gaijin Neko 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nagoya Club - Gaijin Neko 0:0

50e minuut.
Hirajima geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nishi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masuda rent richting de bal. Masuda geeft een lange en hoge pass. Wakabayashi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagoya Club - Gaijin Neko 1:0

70e minuut.
Nishi rent richting de bal. Hirajima is nu in balbezit. Hirajima geeft een lange en hoge pass. Kamiya is nu in balbezit. Kamiya draait met de bal, schiet en ... Takahagi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Mori passt de bal in één keer door. Kano rent richting de bal. Sugiyama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sugiyama krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Nagahisa rent richting de bal. Nagahisa geeft een lange en hoge pass. Magrao rent richting de bal. Tsukamoto onderschept slim de pass. Tsukamoto geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Nishi passt de bal met de wreef. Wakabayashi met een sublieme pass. Irie kopt de bal weg. Kamiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nagoya Club 45%, Gaijin Neko 55%.
Nagoya Club - Gaijin Neko 1:0