Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nagoya Club ademuhamad
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Nakata speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Hoshino de bal onder controle te krijgen. Ando bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoshino onderschept slim de pass. Hoshino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Takeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Masuda rent richting de bal. Murai bereikt de bal nog maar net als eerste. Takeda onderschept slim de pass. Takeda schiet op doel. Kidera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagoya Club - ademuhamad 1:0

19e minuut.
Tange probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsukamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukamoto speelt de bal door. Takeda is nu in balbezit. Takeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagoya Club - ademuhamad 2:0

24e minuut.
Shiral bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiral geeft een hoge lob. Nakao heeft problemen om de bal te vangen. Takeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Takeda draait met de bal, schiet en ... Kidera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Takeda is nu in balbezit. Takeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nagoya Club - ademuhamad 3:0

37e minuut.
Haneda rent richting de bal. Hoshino is nu in balbezit. Haneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoshino bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoshino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Nishi probeert naar een medespeler te passen. Masuda is nu in balbezit. Murai is nu in balbezit. Takeda verovert de bal door een tackle van achteren. Takeda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nagoya Club 33%, ademuhamad 67%.
Nagoya Club - ademuhamad 3:0

47e minuut.
Klungelig pakt Nishi de bal. Nishi geeft een lange en hoge pass. Murai rent richting de bal. Masuda verovert de bal door een tackle van achteren. Masuda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kawamura is nu in balbezit. Ando verovert de bal door een tackle van achteren. Ando geeft de bal voor. Takeda is nu in balbezit. Takeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Masuda rent richting de bal. Takeda is nu in balbezit. Tange schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tange krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Masuda geeft de bal voor. Manaka rent richting de bal. Manaka geeft de bal voor. Kawamura rent richting de bal. Kawamura geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nagoya Club 55%, ademuhamad 45%.
Nagoya Club - ademuhamad 3:0