Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gin Mori Gaijin Neko
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gin Mori 54%, Gaijin Neko 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gin Mori - Gaijin Neko 0:0

52e minuut.
Kita met een snelle inworp. Klungelig pakt Ienaga de bal. Kano is nu in balbezit. Ienaga verovert de bal door een tackle van achteren. Ienaga geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hiraoka is nu in balbezit. Mori is nu in balbezit. Mori passt de bal zonder na te denken. Morisaki rent richting de bal. Morisaki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gin Mori - Gaijin Neko 0:1

61e minuut.
Mori is nu in balbezit. Mori passt de bal zonder na te denken. Daar is Myojin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Okabe passt de bal in één keer door. Kamiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiya passt de bal met de wreef. Morisaki is nu in balbezit. Morisaki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Mori is nu in balbezit. Mori passt de bal zonder na te denken. Yamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tada onderschept slim de pass. Tada schiet op doel. Wakabayashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kano geeft een hoge lob. Mori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tada begaat een overtreding. Tada krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Kitano geeft de bal voor. Ienaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ienaga geeft de bal voor. Tada rent richting de bal. Tada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gin Mori 52%, Gaijin Neko 48%.
Gin Mori - Gaijin Neko 0:1