Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
حيدر Gaijin Kirigirisu
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 13.5
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Sanada verovert de bal door een tackle van achteren. Chiyotanda probeert naar een medespeler te passen. Yanagisawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakai onderschept slim de pass. Sakai haalt uit met een fantastische trap. Kurosawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Sanada bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattori verovert de bal door een tackle van achteren. Meta rent richting de bal. Hattori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattori haalt uit met een fantastische trap. Takajama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Sanada geeft een hoge lob. Chiyotanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakai rent richting de bal. Chiyotanda rent richting de bal. Chiyotanda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
حيدر - Gaijin Kirigirisu 1:0

27e minuut.
Sanada passt de bal in één keer door. Shiral heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Chugo zijn tegenspeler op de grond. Shiral wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: حيدر 36%, Gaijin Kirigirisu 64%.
حيدر - Gaijin Kirigirisu 1:0

49e minuut.
Murakami bereikt de bal nog maar net als eerste. Murakami geeft de bal voor. Nunobe heeft problemen om de bal te vangen. Hattori rent richting de bal. Hattori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Takajama trapt de bal weg. Chiyotanda kopt de bal weg. Klungelig pakt Yamane de bal. Sakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nakanishi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Takajama komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Hino is nu in balbezit. Hino met een sublieme pass. Takajama bereikt de bal nog maar net als eerste. Meta bereikt de bal nog maar net als eerste. Meta schiet op doel. Takajama bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: حيدر 49%, Gaijin Kirigirisu 51%.
حيدر - Gaijin Kirigirisu 1:0