Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tokyo Samurai FC Gaijin Kirigirisu
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 14.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Meta met een sublieme pass. Hattori rent richting de bal. Mizohata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattori onderschept slim de pass. Hattori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chugo zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Fukai de bal. Hattori is nu in balbezit. Hattori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tokyo Samurai FC - Gaijin Kirigirisu 0:1

17e minuut.
Fukai is nu in balbezit. Itachi onderschept slim de pass. Hino is nu in balbezit. Itachi onderschept slim de pass. Itachi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Morioka probeert naar een medespeler te passen. Meta rent richting de bal. Hattori bereikt de bal nog maar net als eerste. Meta bereikt de bal nog maar net als eerste. Meta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Chugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morioka onderschept slim de pass. Hino onderschept slim de pass. Itachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Itachi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokyo Samurai FC 45%, Gaijin Kirigirisu 55%.
Tokyo Samurai FC - Gaijin Kirigirisu 0:1

53e minuut.
Morioka rent richting de bal. Kurokawa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chugo. Chugo krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Hino geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Morioka de bal onder controle te krijgen. Morioka passt de bal in één keer door. Hattori rent richting de bal. Hattori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kaneka passt de bal in één keer door. Hino rent richting de bal. Hino geeft de bal voor. Chugo rent richting de bal. Chugo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokyo Samurai FC 41%, Gaijin Kirigirisu 59%.
Tokyo Samurai FC - Gaijin Kirigirisu 0:1