Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tokyo Samurai FC Fukai Kouen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Daar is Morioka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaji rent richting de bal. Kaji passt de bal met de wreef. Kiyokumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiyokumo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kaneka met een sublieme pass. Morioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiyokumo onderschept slim de pass. Kiyokumo haalt uit met een fantastische trap. Hino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokyo Samurai FC - Fukai Kouen 0:1

5e minuut.
Itachi speelt de bal door. Tange bereikt de bal nog maar net als eerste. Terada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Terada krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Sekizuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawai onderschept slim de pass. Kawai passt de bal zonder na te denken. Tange bereikt de bal nog maar net als eerste. Tange haalt uit met een fantastische trap. Magrao bokst de bal weg.

39e minuut.
Konno geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sekizuka met een snelle inworp. Itachi rent richting de bal. Itachi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kurokawa heeft problemen om de bal te vangen. Kiyokumo is nu in balbezit. Kurokawa begaat een overtreding. Kurokawa krijgt een gele kaart. Kiyokumo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaji zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kiyokumo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokyo Samurai FC 55%, Fukai Kouen 45%.
Tokyo Samurai FC - Fukai Kouen 0:1

52e minuut.
Kaji geeft de bal voor. Itachi is nu in balbezit. Itachi met een sublieme pass. Tange is nu in balbezit. Tange haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Shimokawa rent richting de bal. Terada bereikt de bal nog maar net als eerste. Terada speelt de bal door. Kiyokumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiyokumo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokyo Samurai FC 61%, Fukai Kouen 39%.
Tokyo Samurai FC - Fukai Kouen 0:1