Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toho Gaijin Kirigirisu
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 14.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


33e minuut.
Daar is Hino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hino speelt de bal door. Murai met een sublieme pass. Yanai is nu in balbezit. Yanai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tsuboi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toho - Gaijin Kirigirisu 1:0

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Machida met een harde bal richting middenveld. Fukai kopt de bal weg. Hattori probeert de bal met de borst te controleren. Hattori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toho 32%, Gaijin Kirigirisu 68%.
Toho - Gaijin Kirigirisu 1:0

46e minuut.
Chugo probeert de bal aan de voet te houden. Nanami is nu in balbezit. Nanami geeft een hoge lob. Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanai haalt uit met een fantastische trap. Kurosawa bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Santos neemt de hoekschop. Klungelig pakt Hino de bal. Yanai rent richting de bal. Yanai draait met de bal, schiet en ... Kurosawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Hino is nu in balbezit. Hino geeft een lange en hoge pass. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattori verovert de bal door een tackle van achteren. Hattori haalt uit met een fantastische trap. Satoh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Machida rent richting de bal. Machida probeert naar een medespeler te passen. Murai controleert de bal met de borst. Hattori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattori schiet op doel. Satoh bokst de bal weg.

58e minuut.
Yoshitaka heeft problemen om de bal te vangen. Matsuda rent richting de bal. Hattori verovert de bal door een tackle van achteren. Hattori schiet op doel. Satoh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toho - Gaijin Kirigirisu 1:1

73e minuut.
Klungelig pakt Chugo de bal. Shiiya speelt de bal door. Hino is nu in balbezit. Sugiyama rent richting de bal. Sugiyama schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Murai passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fukai de bal. Sugiyama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sugiyama krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toho 35%, Gaijin Kirigirisu 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toho - Gaijin Kirigirisu 1:1