Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toho Tokyo Samurai FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Sekizuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanami onderschept slim de pass. Nanami speelt de bal door. Klungelig pakt Yoshitaka de bal. Itachi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Matsuda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sekizuka met de inworp. Itachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Itachi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kaneka passt de bal met de wreef. Morioka geeft de bal voor. Klungelig pakt Machida de bal. Tange bereikt de bal nog maar net als eerste. Tange haalt uit met een fantastische trap. Satoh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Machida probeert naar een medespeler te passen. Shiiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiiya passt de bal met de wreef. Yanai is nu in balbezit. Yanai haalt uit met een fantastische trap. Hino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Murai passt de bal in één keer door. Santos rent richting de bal. Santos geeft de bal voor. Daar is Mizohata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hino probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kaji geeft de bal voor. Inworp. Nanami zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sugiyama rent richting de bal. Sugiyama schiet op doel. Hino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Yoshikawa probeert de bal aan de voet te houden. Tange bereikt de bal nog maar net als eerste. Tange draait met de bal, schiet en ... Satoh werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Machida de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toho - Tokyo Samurai FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toho 52%, Tokyo Samurai FC 48%.
Toho - Tokyo Samurai FC 0:1

58e minuut.
Morioka bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santos met een snelle inworp. Sugiyama is nu in balbezit. Sugiyama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Murai verovert de bal door een tackle van achteren. Murai probeert naar een medespeler te passen. Yanai is nu in balbezit. Yanai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toho - Tokyo Samurai FC 1:1

76e minuut.
Santos is nu in balbezit. Santos geeft een lange en hoge pass. Maki heeft problemen om de bal te vangen. Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toho 52%, Tokyo Samurai FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toho - Tokyo Samurai FC 1:1