Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tokyo Samurai FC Toho
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Shiiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshitaka is nu in balbezit. Sekizuka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sekizuka krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Kurokawa geeft een lange en hoge pass. Yoshikawa rent richting de bal. Yoshikawa met een sublieme pass. Santos rent richting de bal. Santos geeft de bal voor. Hino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yanai is nu in balbezit. Yanai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokyo Samurai FC - Toho 0:1

10e minuut.
Nanami met de inworp. Shiiya probeert naar een medespeler te passen. Yanai rent richting de bal. Yanai haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maki de bal onder controle te krijgen. Paal!

23e minuut.
Sekizuka geeft een hoge lob. Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizohata verovert de bal door een tackle van achteren. Sugiyama is nu in balbezit. Sugiyama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Kurokawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murai is nu in balbezit. Morioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Murai onderschept slim de pass. Murai geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Miura is nu in balbezit. Murai geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Yanai de bal onder controle te krijgen. Sugiyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugiyama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Sekizuka rent richting de bal. Shiiya onderschept slim de pass. Shiiya speelt de bal door. Sugiyama rent richting de bal. Sugiyama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokyo Samurai FC 53%, Toho 47%.
Tokyo Samurai FC - Toho 0:1

82e minuut.
Sugiyama is nu in balbezit. Yanai rent richting de bal. Sugiyama rent richting de bal. Sugiyama schiet op doel. Nanami kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokyo Samurai FC 47%, Toho 53%.
Tokyo Samurai FC - Toho 0:1