Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kagayaku Kagami lazy
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Mori probeert naar een medespeler te passen. Furukawa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yoshihara. Yoshihara krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Sugawara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mori controleert de bal met de borst. Seto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seto krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kakitani is nu in balbezit. Kakitani passt de bal zonder na te denken. Arimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Seto onderschept slim de pass. Seto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sakamoto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Okamoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baron rent richting de bal. Baron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Irie rent richting de bal. Yoshihara onderschept slim de pass. Furukawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Irie rent richting de bal. Irie haalt uit met een fantastische trap. Nakai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Kagami - lazy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Kagami 52%, lazy 48%.
Kagayaku Kagami - lazy 0:1

70e minuut.
Sakamoto met de inworp. Itachi is nu in balbezit. Baron onderschept slim de pass. Seto rent richting de bal. Seto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sugawara heeft problemen om de bal te vangen. Seto rent richting de bal. Seto probeert naar een medespeler te passen. Baron is nu in balbezit. Baron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Furuhashi kopt de bal weg. Klungelig pakt Sugawara de bal. Seto probeert naar een medespeler te passen. Baron rent richting de bal. Baron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sakamoto met de inworp. Furuhashi rent richting de bal. Furuhashi geeft de bal voor. Baron springt en kopt de bal. Okamoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Kagami 65%, lazy 35%.
Kagayaku Kagami - lazy 0:1