Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mata FC FZ YAMAHA CLUB
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Shinoda rent richting de bal. Shinoda passt de bal in één keer door. Ogasawara rent richting de bal. Ogasawara draait met de bal, schiet en ... Ito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Komine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Klungelig pakt Ogasawara de bal. Takakuwa rent richting de bal. Takakuwa passt de bal in één keer door. Shinoda rent richting de bal. Shinoda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Abe passt de bal zonder na te denken. Yokoyama met een sublieme pass. Daar is Suzuki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nishitani is nu in balbezit. Nishitani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mita verovert de bal door een tackle van achteren. Shinoda rent richting de bal. Shinoda passt de bal zonder na te denken. Ogasawara is nu in balbezit. Ogasawara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mata FC - FZ YAMAHA CLUB 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mata FC 65%, FZ YAMAHA CLUB 35%.
Mata FC - FZ YAMAHA CLUB 0:1

53e minuut.
Takakuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Takakuwa geeft een lange en hoge pass. Ito bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Mita is nu in balbezit. Yokoyama verovert de bal door een tackle van achteren. Yokoyama speelt de bal door. Nishitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishitani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mata FC - FZ YAMAHA CLUB 1:1

67e minuut.
Kawai met een sublieme pass. Nishitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishitani passt de bal met de wreef. Suzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzuki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Terada onderschept slim de pass. Terada geeft een hoge lob. Watanabe is nu in balbezit. Takeda onderschept slim de pass. Takeda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mata FC 58%, FZ YAMAHA CLUB 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mata FC - FZ YAMAHA CLUB 1:1