Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lazy Mata FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kamiya onderschept slim de pass. Kawai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiya probeert naar een medespeler te passen. Irie bereikt de bal nog maar net als eerste. Irie draait met de bal, schiet en ... Komine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Suzuki verovert de bal door een tackle van achteren. Itachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzuki onderschept slim de pass. Suzuki schiet op doel. Okamoto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lazy - Mata FC 0:1

6e minuut.
Tadokoro rent richting de bal. Doi onderschept slim de pass. Sugawara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sugawara krijgt een gele kaart. Doi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Doi kan niet meer verder spelen. Kim komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Mori bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzuki verovert de bal door een tackle van achteren. Hironaga is nu in balbezit. Hironaga draait met de bal, schiet en ... Kurisawa probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tadokoro verovert de bal door een tackle van achteren. Yokoyama rent richting de bal. Tadokoro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tadokoro krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Hironaga geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Itachi de bal onder controle te krijgen. Suzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hironaga is nu in balbezit. Hironaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Itachi probeert de bal aan de voet te houden. Hironaga rent richting de bal. Hironaga passt de bal met de wreef. Suzuki rent richting de bal. Suzuki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sahara verovert de bal door een tackle van achteren. Sahara passt de bal in één keer door. Suzuki rent richting de bal. Hironaga is nu in balbezit. Hironaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lazy - Mata FC 0:2

34e minuut.
Kawai is nu in balbezit. Kamiya rent richting de bal. Kamiya schiet op doel. Yoshimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshimoto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hironaga passt de bal in één keer door. Suzuki is nu in balbezit. Arimura schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arimura krijgt een gele kaart. Suzuki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Suzuki kan niet meer verder spelen. Isago komt het veld opgelopen. Kawai met een snel genomen vrije trap. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim geeft een hoge lob. Isago is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lazy 46%, Mata FC 54%.
lazy - Mata FC 0:2

79e minuut.
Sugawara verovert de bal door een tackle van achteren. Sugawara passt de bal met de wreef. Kamiya is nu in balbezit. Irie bereikt de bal nog maar net als eerste. Irie haalt uit met een fantastische trap. Komine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lazy 33%, Mata FC 67%.
lazy - Mata FC 0:2