Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tokyo Timberwolves Tolongo
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Saneyoshi kopt de bal weg. Yamada rent richting de bal. Inamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamada verovert de bal door een tackle van achteren. Yamada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tokyo Timberwolves - Tolongo 1:0

4e minuut.
Han-Jae rent richting de bal. Mijata verovert de bal door een tackle van achteren. Hatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Funatani verovert de bal door een tackle van achteren. Funatani passt de bal zonder na te denken. Hatta is nu in balbezit. Mijata rent richting de bal. Mijata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mijata is nu in balbezit. Mijata passt de bal in één keer door. Hatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatta schiet op doel. Wada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tokyo Timberwolves - Tolongo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tokyo Timberwolves 67%, Tolongo 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tokyo Timberwolves - Tolongo 1:1

52e minuut.
Hatta is nu in balbezit. Mijata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatta rent richting de bal. Mijata is nu in balbezit. Mijata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tokyo Timberwolves - Tolongo 1:2

56e minuut.
Yanagimoto geeft een hoge lob. Inworp. Machida met de inworp. Mijata rent richting de bal. Mijata geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Honda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubo rent richting de bal. Honda verovert de bal door een tackle van achteren. Yamada rent richting de bal. Yamada schiet op doel. Nikai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Honda passt de bal in één keer door. Yamada rent richting de bal. Dutra rent richting de bal. Yamada verovert de bal door een tackle van achteren. Yamada haalt uit met een fantastische trap. Nikai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tokyo Timberwolves - Tolongo 2:2

76e minuut.
Isozaki is nu in balbezit. Isozaki passt de bal met de wreef. Dutra bereikt de bal nog maar net als eerste. Honda is nu in balbezit. Honda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kiyokumo met een snelle inworp. Daar is Honda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Funatani begaat een overtreding. Funatani krijgt een gele kaart. Honda raakt geblesseerd tijdens het duel. Honda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tokyo Timberwolves 49%, Tolongo 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tokyo Timberwolves - Tolongo 2:2