Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gin Sushi Nippon Nakamura
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.4
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Na een snelle pass probeert Ohkubo de bal onder controle te krijgen. Kamiya is nu in balbezit. Wakamatsu is nu in balbezit. Kamiya verovert de bal door een tackle van achteren. Kamiya geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gin Sushi - Nippon Nakamura 1:0

18e minuut.
Ishigame geeft een hoge lob. Uchidate is nu in balbezit. Ohkubo begaat een overtreding. Ohkubo krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Arimura verovert de bal door een tackle van achteren. Uchidate bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nozawa zijn tegenspeler op de grond. Nozawa krijgt een gele kaart. Uchidate is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uchidate zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Moriyasu is nu in balbezit. Minowa verovert de bal door een tackle van achteren. Minowa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Nozawa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shiokawa komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Nakagawa speelt de bal door. Wakamatsu rent richting de bal. Wakamatsu passt de bal met de wreef. Kamiya rent richting de bal. Kamiya haalt uit met een fantastische trap. Kigen bokst de bal weg.

36e minuut.
Shiokawa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hasebe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Takahagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiya onderschept slim de pass. Kamiya geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gin Sushi 40%, Nippon Nakamura 60%.
Gin Sushi - Nippon Nakamura 1:0

48e minuut.
Ishigame heeft problemen om de bal te vangen. Ishigame met een sublieme pass. Klungelig pakt Ohta de bal. Jo is nu in balbezit. Jo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Nakagawa met een sublieme pass. Kamiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiya probeert naar een medespeler te passen. Minowa rent richting de bal. Minowa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gin Sushi 44%, Nippon Nakamura 56%.
Gin Sushi - Nippon Nakamura 1:0