Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GambaOsaka malojuisd
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
tragic Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Okubo rent richting de bal. Nagatomi onderschept slim de pass. Nagatomi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Okanmoto de bal. Okanmoto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Nagatomi passt de bal zonder na te denken. Okanmoto is nu in balbezit. Abe is nu in balbezit. Okanmoto verovert de bal door een tackle van achteren. Okanmoto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sakamoto kopt de bal weg. Hirata is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okanmoto. Okanmoto krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Okanmoto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiyokumo. Okanmoto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Futagawa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Okanmoto is nu in balbezit. Okanmoto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Okubo is nu in balbezit. Nagatomi verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hirata. Nagatomi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nagatomi kan niet meer verder spelen. Ueno komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Futagawa geeft de bal voor. Ichinohe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abe is nu in balbezit. Okanmoto verovert de bal door een tackle van achteren. Okanmoto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GambaOsaka 55%, malojuisd 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GambaOsaka - malojuisd 0:0

56e minuut.
Hirata met een sublieme pass. Daar is Kiyokumo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okanmoto rent richting de bal. Okanmoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GambaOsaka - malojuisd 0:1

70e minuut.
Abe geeft een lange en hoge pass. Kikawada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikawada passt de bal zonder na te denken. Ogura rent richting de bal. Ogura schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Hirata geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Akishino de bal onder controle te krijgen. Kikawada begaat een overtreding. Akishino raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Akishino kan niet meer verder spelen. Kaji komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GambaOsaka 53%, malojuisd 47%.
GambaOsaka - malojuisd 0:1