Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malojuisd Gin Sushi
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Ohguro speelt de bal door. Gonda is nu in balbezit. Arimura begaat een overtreding. Arimura krijgt een gele kaart. Gonda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

15e minuut.
Uchidate passt de bal in één keer door. Tanigaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakamoto rent richting de bal. Tanigaki verovert de bal door een tackle van achteren. Tanigaki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Uchidate geeft een lange en hoge pass. Nakagawa probeert de bal met de borst te controleren. Tanigaki is nu in balbezit. Kamiya rent richting de bal. Kamiya schiet op doel. Sakata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tanigaki rent richting de bal. Tanigaki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kenzaburo speelt de bal door. Kamiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakamoto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sakamoto naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Song onderschept slim de pass. Uchidate rent richting de bal. Uchidate passt de bal in één keer door. Kamiya rent richting de bal. Kamiya schiet op doel. Sakata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Akishino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hasebe met een snelle inworp. Kamiya rent richting de bal. Kamiya geeft een hoge lob. Sakata bokst de bal weg.

42e minuut.
Hasebe is nu in balbezit. Hasebe passt de bal met de wreef. Funaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanigaki verovert de bal door een tackle van achteren. Tanigaki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malojuisd 69%, Gin Sushi 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
malojuisd - Gin Sushi 0:0

61e minuut.
Itoh met de inworp. Akishino kan de bal niet met de borst controleren. Tanigaki rent richting de bal. Tanigaki draait met de bal, schiet en ... Akishino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kenzaburo met de inworp. Hasebe rent richting de bal. Hasebe passt de bal in één keer door. Kamiya is nu in balbezit. Kamiya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nagatomi passt de bal met de wreef. Funaki rent richting de bal. Funaki passt de bal met de wreef. Okanmoto rent richting de bal. Okanmoto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
malojuisd - Gin Sushi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malojuisd 64%, Gin Sushi 36%.
malojuisd - Gin Sushi 1:0