Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GambaOsaka Nippon Nakamura
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Moriyasu geeft de bal voor. Ohkubo kan de bal niet met de borst controleren. Ichinohe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kiyokumo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nozawa is nu in balbezit. Hirata verovert de bal door een tackle van achteren. Ohkubo rent richting de bal. Ohkubo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mori trapt de bal weg van het doel. Nozawa kopt de bal weg. Daar is Shibasaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jo is nu in balbezit. Jo schiet op doel. Mori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Okubo is nu in balbezit. Nozawa verovert de bal door een tackle van achteren. Ishigame probeert naar een medespeler te passen. Jo is nu in balbezit. Jo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ichinohe probeert de bal aan de voet te houden. Ohkubo is nu in balbezit. Ogura verovert de bal door een tackle van achteren. Ichinohe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ichinohe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ohkubo is nu in balbezit. Ichinohe rent richting de bal. Ichinohe passt de bal in één keer door. Ogura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogura draait met de bal, schiet en ... Kigen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Kitani probeert naar een medespeler te passen. Nozawa is nu in balbezit. Nozawa passt de bal in één keer door. Jo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Oku heeft problemen om de bal te vangen. Ichinohe rent richting de bal. Oku rent richting de bal. Ichinohe is nu in balbezit. Ichinohe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ishigame verovert de bal door een tackle van achteren. Shibasaki geeft een lange en hoge pass. Kitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ichinohe rent richting de bal. Ichinohe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Ichinohe rent richting de bal. Oku bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ichinohe zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ichinohe moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ichinohe schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Oku raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

38e minuut.
Oku is nu in balbezit. Nozawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hirata krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GambaOsaka 65%, Nippon Nakamura 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GambaOsaka - Nippon Nakamura 0:0

81e minuut.
Hirata is nu in balbezit. Hirata passt de bal met de wreef. Jo is nu in balbezit. Nozawa rent richting de bal. Nozawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Oku bereikt de bal nog maar net als eerste. Okubo rent richting de bal. Oku begaat een overtreding. Oku krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GambaOsaka 51%, Nippon Nakamura 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GambaOsaka - Nippon Nakamura 0:0