Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gb ff Tolongo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Hatta is nu in balbezit. Mijata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijata is nu in balbezit. Mijata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gb ff - Tolongo 0:1

7e minuut.
Satoh is nu in balbezit. Dutra onderschept slim de pass. Dutra passt de bal met de wreef. Hatta is nu in balbezit. Hatta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dutra rent richting de bal. Nishizawa onderschept slim de pass. Nishizawa met een sublieme pass. Shimomura bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimomura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gb ff - Tolongo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gb ff 52%, Tolongo 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gb ff - Tolongo 1:1

48e minuut.
Hatta rent richting de bal. Kakitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatta verovert de bal door een tackle van achteren. Mijata rent richting de bal. Mijata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gb ff - Tolongo 1:2

52e minuut.
Saneyoshi verovert de bal door een tackle van achteren. Saneyoshi geeft de bal voor. Witschge kopt de bal weg. Saneyoshi heeft problemen om de bal te vangen. Saneyoshi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Nishizawa kopt de bal weg. Funatani is nu in balbezit. Funatani speelt de bal door. Hatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatta schiet op doel. Paal! Ganaha bokst de bal weg.

57e minuut.
Saneyoshi met een sublieme pass. Funatani is nu in balbezit. Funatani probeert naar een medespeler te passen. Mijata rent richting de bal. Mijata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Kubo met een harde bal richting middenveld. Funatani heeft problemen om de bal te vangen. Nishizawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishizawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Arimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Arimura passt de bal met de wreef. Shimomura is nu in balbezit. Shimomura haalt uit met een fantastische trap. Nikai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gb ff - Tolongo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gb ff 57%, Tolongo 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gb ff - Tolongo 2:2