Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gb ff malojuisd
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 13.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Ohguro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arimura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nishizawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishizawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kimura rent richting de bal. Kimura geeft een lange en hoge pass. Koroki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nagatomi rent richting de bal. Nagatomi passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nishizawa geeft een hoge lob. Satoh is nu in balbezit. Satoh geeft de bal voor. Shimomura bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimomura haalt uit met een fantastische trap. Sakata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Funaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishizawa verovert de bal door een tackle van achteren. Nishizawa passt de bal zonder na te denken. Shimomura is nu in balbezit. Shimomura haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Nishizawa rent richting de bal. Shimomura is nu in balbezit. Sakamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimomura onderschept slim de pass. Shimomura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nishizawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishizawa passt de bal in één keer door. Shimomura rent richting de bal. Shimomura schiet op doel. Sakata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gb ff - malojuisd 1:0

41e minuut.
Kakitani controleert de bal met de borst. Funaki rent richting de bal. Met opzet legt Kakitani zijn tegenspeler op de grond. Kakitani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gb ff 35%, malojuisd 65%.
gb ff - malojuisd 1:0

55e minuut.
Sakata trapt de bal weg. Funaki kopt de bal weg. Shimomura probeert de bal aan de voet te houden. Nishizawa rent richting de bal. Nishizawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Nishizawa verovert de bal door een tackle van achteren. Nakagawa is nu in balbezit. Nishizawa onderschept slim de pass. Nishizawa schiet op doel. Akishino probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Arimura met een sublieme pass. Shimomura rent richting de bal. Nakagawa begaat een overtreding. Nakagawa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gb ff 33%, malojuisd 67%.
gb ff - malojuisd 1:0