Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GambaOsaka Nose United
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Okubo is nu in balbezit. Tsuzuki verovert de bal door een tackle van achteren. Tsuzuki speelt de bal door. Okada rent richting de bal. Okada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kitani passt de bal in één keer door. Mizuhara is nu in balbezit. Ogura verovert de bal door een tackle van achteren. Ichinohe is nu in balbezit. Ichinohe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Okubo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shiota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsuzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuzuki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ichinohe is nu in balbezit. Mizuhara begaat een overtreding. Mizuhara krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Kiyokumo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Machida zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsuzuki is nu in balbezit. Tsuzuki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Mizuhara heeft problemen om de bal te vangen. Tsuzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuzuki probeert naar een medespeler te passen. Okada bereikt de bal nog maar net als eerste. Okada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mori met een harde bal richting middenveld. Kikawada bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Shiota zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Shiota naar de kleedkamers voor een vroege douche.

44e minuut.
Matsuyo heeft problemen om de bal te vangen. Akishino is nu in balbezit. Akishino passt de bal met de wreef. Kitani is nu in balbezit. Kitani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GambaOsaka - Nose United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GambaOsaka 62%, Nose United 38%.
GambaOsaka - Nose United 1:0

60e minuut.
Mizuhara onderschept slim de pass. Mizuhara geeft een hoge lob. Abe is nu in balbezit. Okada verovert de bal door een tackle van achteren. Okada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GambaOsaka - Nose United 1:1

88e minuut.
Okubo verovert de bal door een tackle van achteren. Okubo speelt de bal door. Tsuzuki speelt de bal door. Okada rent richting de bal. Okada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GambaOsaka - Nose United 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GambaOsaka 56%, Nose United 44%.
GambaOsaka - Nose United 1:2