Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nose United GambaOsaka
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.3
unsatisfactory Schieten hopeless
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Machida probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kiyokumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida probeert naar een medespeler te passen. Ogura rent richting de bal. Ogura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Machida met een snelle inworp. Tsuzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuzuki schiet op doel. Abe probeert de bal aan de voet te houden. Mori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nose United - GambaOsaka 1:0

12e minuut.
Tsuzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuzuki draait met de bal, schiet en ... Shiota kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Okada de bal onder controle te krijgen. Kikawada onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat. Mori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nose United 44%, GambaOsaka 56%.
Nose United - GambaOsaka 1:0

52e minuut.
Matsuyo geeft de bal voor. Hirata rent richting de bal. Hirata probeert naar een medespeler te passen. Ogura is nu in balbezit. Ogura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Matsuyo met de inworp. Mizuhara rent richting de bal. Mizuhara probeert naar een medespeler te passen. Okada is nu in balbezit. Okada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Miyahara speelt de bal door. Kiyokumo is nu in balbezit. Tsuzuki begaat een overtreding. Kiyokumo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kiyokumo kan niet meer verder spelen. Yamamoto komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Daar is Matsuyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kikawada is nu in balbezit. Matsuyo maakt een afschuwelijke overtreding. Kikawada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ichinohe komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nose United 46%, GambaOsaka 54%.
Nose United - GambaOsaka 1:0