Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malojuisd Nose United
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Matsuyo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonda met de inworp. Nagatomi is nu in balbezit. Nagatomi geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Mako met een harde bal richting middenveld. Tsuzuki kopt de bal weg. Klungelig pakt Itoh de bal. Okada is nu in balbezit. Okada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Machida rent richting de bal. Machida geeft een hoge lob. Klungelig pakt Itoh de bal. Funatani is nu in balbezit. Funatani probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Okanmoto rent richting de bal. Yoshimoto verovert de bal door een tackle van achteren. Nagatomi onderschept slim de pass. Nagatomi draait met de bal, schiet en ... Mako probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
malojuisd - Nose United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malojuisd 55%, Nose United 45%.
malojuisd - Nose United 1:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Funatani met de inworp. Miyahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagatomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagatomi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Nakagawa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shiota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Tsuzuki de bal. Tsuzuki geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Okada de bal. Okada haalt uit met een fantastische trap. Paal!

59e minuut.
Nagatomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Funatani verovert de bal door een tackle van achteren. Funatani speelt de bal door. Okada rent richting de bal. Okada draait met de bal, schiet en ... Sakata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Funaki is nu in balbezit. Funaki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machida met een snelle inworp. Tsuzuki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sakamoto probeert de bal aan de voet te houden. Okada bereikt de bal nog maar net als eerste. Okada passt de bal in één keer door. Tsuzuki is nu in balbezit. Tsuzuki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Inworp. Machida met de inworp. Tsuzuki geeft een lange en hoge pass. Shiota heeft problemen om de bal te vangen. Shiota geeft de bal voor. Sakata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Mizuhara rent richting de bal. Nagatomi verovert de bal door een tackle van achteren. Nagatomi passt de bal met de wreef. Okanmoto rent richting de bal. Okanmoto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malojuisd 55%, Nose United 45%.
malojuisd - Nose United 1:0