Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gin Sushi gb ff
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Witschge passt de bal met de wreef. Nishizawa is nu in balbezit. Shimomura rent richting de bal. Nishizawa rent richting de bal. Nishizawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ganaha trapt de bal weg van het doel. Nakagawa probeert de bal met de borst te controleren. Nakagawa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tanigaki de bal. Tanigaki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Okubo met een sublieme pass. Kakitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiya verovert de bal door een tackle van achteren. Tanigaki is nu in balbezit. Tanigaki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kamiya controleert de bal met de borst. Kakitani rent richting de bal. Met opzet legt Kamiya zijn tegenspeler op de grond. Kamiya krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Okubo passt de bal met de wreef. Arimura geeft een lange en hoge pass. Nakagawa kopt de bal weg. Tanigaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanigaki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Uchidate onderschept slim de pass. Uchidate passt de bal met de wreef. Daar is Tanigaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamiya rent richting de bal. Kamiya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gin Sushi 56%, gb ff 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gin Sushi - gb ff 0:0

46e minuut.
Shimomura passt de bal zonder na te denken. Kakitani is nu in balbezit. Kakitani geeft de bal voor. Nishizawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishizawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gin Sushi - gb ff 0:1

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fukunishi met een harde bal richting middenveld. Kakitani kopt de bal weg. Nishizawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishizawa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Morikawa is nu in balbezit. Nakagawa verovert de bal door een tackle van achteren. Nakagawa probeert naar een medespeler te passen. Tanigaki is nu in balbezit. Tanigaki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ohta speelt de bal door. Kamiya is nu in balbezit. Kamiya met een sublieme pass. Tanigaki is nu in balbezit. Tanigaki draait met de bal, schiet en ... Ganaha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gin Sushi 51%, gb ff 49%.
Gin Sushi - gb ff 0:1