Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nippon Nakamura Nose United
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 6
8 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Ishigame kopt de bal weg. Klungelig pakt Mizuhara de bal. Takahagi begaat een overtreding. Takahagi krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Mizuhara rent richting de bal. Jo onderschept slim de pass. Jo passt de bal in één keer door. Tsuzuki rent richting de bal. Tsuzuki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Matsuyo geeft de bal voor. Okada bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oku. Oku krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon Nakamura 70%, Nose United 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nippon Nakamura - Nose United 0:0

50e minuut.
Akishino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiyokumo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Takahagi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takahagi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Oku geeft een hoge lob. Jo rent richting de bal. Takahagi is nu in balbezit. Takahagi haalt uit met een fantastische trap. Mako probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Isozaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Okada onderschept slim de pass. Met opzet legt Oku zijn tegenspeler op de grond. Oku krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon Nakamura 52%, Nose United 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nippon Nakamura - Nose United 0:0