Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nose United Nippon Nakamura
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Moriyasu rent richting de bal. Moriyasu geeft de bal voor. Daar is Wakamatsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okada is nu in balbezit. Okada draait met de bal, schiet en ... Kigen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Nozawa met een sublieme pass. Yoshimoto is nu in balbezit. Yoshimoto passt de bal zonder na te denken. Ishigame bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishigame passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nose United 45%, Nippon Nakamura 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nose United - Nippon Nakamura 0:0

64e minuut.
Akishino geeft een hoge lob. Tsuzuki is nu in balbezit. Tsuzuki passt de bal met de wreef. Okada is nu in balbezit. Okada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kigen met een harde bal richting middenveld. Nozawa kopt de bal weg. Daar is Yoshimoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jo onderschept slim de pass. Jo draait met de bal, schiet en ... Mako verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ishigame zal de hoekschop nemen. Daar is Ohkubo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jo rent richting de bal. Jo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nose United - Nippon Nakamura 0:1

75e minuut.
Nozawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozawa passt de bal in één keer door. Jo is nu in balbezit. Jo haalt uit met een fantastische trap. Mako maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nose United 66%, Nippon Nakamura 34%.
Nose United - Nippon Nakamura 0:1