Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tokyo Timberwolves malojuisd
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 13.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Akishino geeft de bal voor. Inworp. Morishima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Honda rent richting de bal. Honda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kiyokumo speelt de bal door. Yamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakamoto verovert de bal door een tackle van achteren. Honda onderschept slim de pass. Honda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tokyo Timberwolves 48%, malojuisd 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tokyo Timberwolves - malojuisd 0:0

66e minuut.
Itoh geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morishima met de inworp. Klungelig pakt Honda de bal. Honda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Itoh met de inworp. Sakamoto rent richting de bal. Han-Jae tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Han-Jae krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Honda verovert de bal door een tackle van achteren. Yamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakagawa rent richting de bal. Yamada verovert de bal door een tackle van achteren. Yamada draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tokyo Timberwolves - malojuisd 1:0

79e minuut.
Honda heeft problemen om de bal te vangen. Sakamoto rent richting de bal. Sakamoto geeft een lange en hoge pass. Okanmoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Okanmoto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Nakagawa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yamada. Nakagawa raakt geblesseerd tijdens het duel. Sakamoto met een snel genomen vrije trap. Gonda is nu in balbezit. Gonda speelt de bal door. Okanmoto is nu in balbezit. Okanmoto haalt uit met een fantastische trap. Wada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tokyo Timberwolves 42%, malojuisd 58%.
FC Tokyo Timberwolves - malojuisd 1:0