Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malojuisd Tolongo
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Mijata rent richting de bal. Mijata passt de bal zonder na te denken. Akishino is nu in balbezit. Nonomura onderschept slim de pass. Nonomura draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Itoh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machida met de inworp. Mijata is nu in balbezit. Mijata geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

23e minuut.
Dutra kopt de bal weg. Mijata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijata passt de bal met de wreef. Nonomura bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonomura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kubo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gonda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nagatomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagatomi schiet op doel. Nikai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
malojuisd - Tolongo 1:0

37e minuut.
Kamiya kopt de bal weg. Mijata kan de bal niet met de borst controleren. Itoh is nu in balbezit. Mijata onderschept slim de pass. Mijata draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malojuisd 75%, Tolongo 25%.
malojuisd - Tolongo 1:0

49e minuut.
Funaki rent richting de bal. Funatani verovert de bal door een tackle van achteren. Funatani probeert naar een medespeler te passen. Nonomura bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonomura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sakamoto geeft de bal voor. Inworp. Machida zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mijata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijata geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kimura rent richting de bal. Kamiya rent richting de bal. Kamiya passt de bal in één keer door. Nagatomi rent richting de bal. Nagatomi haalt uit met een fantastische trap. Nikai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Sakamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida verovert de bal door een tackle van achteren. Machida geeft een lange en hoge pass. Okano is nu in balbezit. Okano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dutra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagatomi verovert de bal door een tackle van achteren. Nagatomi passt de bal in één keer door. Okanmoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Okanmoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
malojuisd - Tolongo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malojuisd 48%, Tolongo 52%.
malojuisd - Tolongo 2:0