Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hidoi Ninmu Ts Sport Center
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Kakimoto onderschept slim de pass. Kakimoto met een sublieme pass. Hironaga is nu in balbezit. Hironaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Ninmu - Ts Sport Center 0:1

21e minuut.
Shimokawa rent richting de bal. Konno verovert de bal door een tackle van achteren. Konno passt de bal zonder na te denken. Saeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saeki haalt uit met een fantastische trap. Mijata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Yamazaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saeki verovert de bal door een tackle van achteren. Shimomura bereikt de bal nog maar net als eerste. Saeki verovert de bal door een tackle van achteren. Saeki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidoi Ninmu 29%, Ts Sport Center 71%.
Hidoi Ninmu - Ts Sport Center 0:1

86e minuut.
Fukai is nu in balbezit. Fukai passt de bal in één keer door. Hironaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hironaga haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Jo de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Fukai onderschept slim de pass. Fukai probeert naar een medespeler te passen. Shimomura controleert de bal met de borst. Saeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saeki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidoi Ninmu 50%, Ts Sport Center 50%.
Hidoi Ninmu - Ts Sport Center 0:1