Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogre FC Akai Tsuki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Tokunaga rent richting de bal. Sakai rent richting de bal. Met opzet legt Tokunaga zijn tegenspeler op de grond. Sakai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nishitami komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nakata onderschept slim de pass. Nakata geeft een lange en hoge pass. Sakai rent richting de bal. Nishitami is nu in balbezit. Nishitami draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Miyahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Komine onderschept slim de pass. Komine geeft een hoge lob. Oniki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Amano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishitami verovert de bal door een tackle van achteren. Nishitami speelt de bal door. Wanami rent richting de bal. Wanami geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kiko is nu in balbezit. Nishitami verovert de bal door een tackle van achteren. Nishitami passt de bal in één keer door. Sakai rent richting de bal. Sakai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogre FC - Akai Tsuki 0:1

42e minuut.
Wanami speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Kiko de bal onder controle te krijgen. Sakai rent richting de bal. Sakai schiet op doel. Otsubo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogre FC - Akai Tsuki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogre FC 55%, Akai Tsuki 45%.
Ogre FC - Akai Tsuki 0:2

56e minuut.
Inworp. Terada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yokoyama speelt de bal door. Oniki rent richting de bal. Oniki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogre FC - Akai Tsuki 1:2

57e minuut.
Komine passt de bal in één keer door. Fujita is nu in balbezit. Fujita met een sublieme pass. Klungelig pakt Komine de bal. Komine geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Komine probeert naar een medespeler te passen. Oniki rent richting de bal. Oniki passt de bal met de wreef. Terada rent richting de bal. Terada geeft een hoge lob. Tohkuni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Komine raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morishima komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogre FC 41%, Akai Tsuki 59%.
Ogre FC - Akai Tsuki 1:2