Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saitama Ogre FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Doeltrap. Miyahara trapt de bal weg. Kigen kopt de bal weg. Nishi is nu in balbezit. Nishi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Terada heeft problemen om de bal te vangen. Terada speelt de bal door. Oniki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komine rent richting de bal. Komine haalt uit met een fantastische trap. Miyahara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Mori probeert naar een medespeler te passen. Oniki rent richting de bal. Oniki speelt de bal door. Komine rent richting de bal. Komine draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Komine rent richting de bal. Komine schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saitama 59%, Ogre FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saitama - Ogre FC 0:0

65e minuut.
Kiko kan de bal niet met de borst controleren. Jo rent richting de bal. Kiko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jo raakt geblesseerd tijdens het duel. Jo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komine rent richting de bal. Komine probeert naar een medespeler te passen. Miyahara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saitama - Ogre FC 0:1

74e minuut.
Oniki passt de bal met de wreef. Terada rent richting de bal. Terada haalt uit met een fantastische trap. Fujita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujita geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saitama 58%, Ogre FC 42%.
Saitama - Ogre FC 0:1