Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karubi Akai Tsuki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Abe heeft problemen om de bal te vangen. Nishitami bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishitami speelt de bal door. Kanamori is nu in balbezit. Kanamori haalt uit met een fantastische trap. Ishimaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Dutra controleert de bal met de borst. Yokoyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra speelt de bal door. Niwa is nu in balbezit. Niwa probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hatta heeft problemen om de bal te vangen. Nishitami onderschept slim de pass. Nishitami passt de bal met de wreef. Kanamori bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanamori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nishitami rent richting de bal. Nishitami passt de bal zonder na te denken. Magrao rent richting de bal. Kanamori verovert de bal door een tackle van achteren. Kanamori draait met de bal, schiet en ... Ishimaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karubi 49%, Akai Tsuki 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karubi - Akai Tsuki 0:0

57e minuut.
Kigen met de inworp. Niwa is nu in balbezit. Met opzet legt Wanami zijn tegenspeler op de grond. Wanami krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Teshima controleert de bal met de borst. Nishitami is nu in balbezit. Nishitami passt de bal met de wreef. Matsuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsuda draait met de bal, schiet en ... Tohkuni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chano heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karubi - Akai Tsuki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karubi 39%, Akai Tsuki 61%.
Karubi - Akai Tsuki 1:0