Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nepal hero Hidoi Ninmu
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Miki verovert de bal door een tackle van achteren. Miki geeft een lange en hoge pass. Jo rent richting de bal. Kumagai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumagai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Kumagai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumagai passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nishi de bal. Kumagai is nu in balbezit. Kumagai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nepal hero - Hidoi Ninmu 1:0

15e minuut.
Kataoka verovert de bal door een tackle van achteren. Kataoka probeert naar een medespeler te passen. Enomoto met een sublieme pass. Kumagai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumagai schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
nepal hero - Hidoi Ninmu 2:0

23e minuut.
Tanigaki probeert naar een medespeler te passen. Manaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishi onderschept slim de pass. Kumagai is nu in balbezit. Kumagai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Miki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaguchi verovert de bal door een tackle van achteren. Maruyama is nu in balbezit. Konno verovert de bal door een tackle van achteren. Konno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
nepal hero - Hidoi Ninmu 2:1

33e minuut.
Tanigaki is nu in balbezit. Tanigaki passt de bal in één keer door. Manaka is nu in balbezit. Nishi is nu in balbezit. Nishi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kataoka onderschept slim de pass. Saeki is nu in balbezit. Konno rent richting de bal. Saeki rent richting de bal. Saeki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Saeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kataoka begaat een overtreding. Saeki raakt geblesseerd tijdens het duel. Manaka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ichinohe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nakao krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nepal hero 58%, Hidoi Ninmu 42%.
nepal hero - Hidoi Ninmu 2:1

66e minuut.
Kumagai rent richting de bal. Nishi is nu in balbezit. Manaka begaat een overtreding. Manaka krijgt een gele kaart. Nishi raakt geblesseerd tijdens het duel. Kataoka wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Tanigaki de bal. Tanigaki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Manaka de bal onder controle te krijgen. Kumagai rent richting de bal. Kumagai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nepal hero - Hidoi Ninmu 3:1

87e minuut.
Hiramoto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ichinohe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konno rent richting de bal. Konno geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saeki is nu in balbezit. Saeki haalt uit met een fantastische trap. Sugimoto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nepal hero - Hidoi Ninmu 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nepal hero 59%, Hidoi Ninmu 41%.
nepal hero - Hidoi Ninmu 3:2