Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akai Tsuki Saitama
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Oniki bereikt de bal nog maar net als eerste. Yokoyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Yokoyama passt de bal in één keer door. Doi bereikt de bal nog maar net als eerste. Doi geeft een hoge lob. Miyahara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Mizohata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizohata speelt de bal door. Fukai is nu in balbezit. Fukai draait met de bal, schiet en ... Tohkuni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Tsuki - Saitama 0:1

7e minuut.
Kanamori geeft een lange en hoge pass. Doi rent richting de bal. Nishitani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nishitani krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Nishitani geeft een lange en hoge pass. Wanami is nu in balbezit. Nishi verovert de bal door een tackle van achteren. Nishi met een sublieme pass. Fukai is nu in balbezit. Paal!

21e minuut.
Fukai is nu in balbezit. Mizohata legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fukai raakt geblesseerd tijdens het duel. Nishi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Tohkuni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Tsuki - Saitama 0:2

27e minuut.
Nishi onderschept slim de pass. Nishi speelt de bal door. Fukai rent richting de bal. Fukai haalt uit met een fantastische trap. Chano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moniwa zal de hoekschop nemen. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Nishitami is nu in balbezit. Kigen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nishitami is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wanami zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nakata kopt de bal weg. Yanai controleert de bal met de borst. Kanamori bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanamori draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Miyahara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Nakata geeft een lange en hoge pass. Yokoyama kopt de bal weg. Daar is Wakabayashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doi bereikt de bal nog maar net als eerste. Doi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Tsuki 51%, Saitama 49%.
Akai Tsuki - Saitama 0:2

47e minuut.
Fukai rent richting de bal. Mizohata bereikt de bal nog maar net als eerste. Fukai verovert de bal door een tackle van achteren. Nishi rent richting de bal. Nishi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nishitani kan de bal niet met de borst controleren. Doi rent richting de bal. Doi probeert naar een medespeler te passen. Kanamori rent richting de bal. Kanamori draait met de bal, schiet en ... Miyahara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doi met de inworp. Nishitami rent richting de bal. Nishitami geeft de bal voor. Kanamori maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nishitami probeert de bal met de borst te controleren. Yokoyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Yokoyama passt de bal met de wreef. Kanamori rent richting de bal. Kanamori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Nishitami is nu in balbezit. Nishitami geeft een hoge lob. Daar is Yanai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanamori is nu in balbezit. Kanamori schiet op doel. Miyahara bokst de bal weg.

85e minuut.
Moniwa geeft een lange en hoge pass. Wakabayashi kopt de bal weg. Daar is Myojin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanamori bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanamori haalt uit met een fantastische trap. Miyahara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Jo is nu in balbezit. Yokoyama onderschept slim de pass. Yokoyama met een sublieme pass. Kanamori rent richting de bal. Kanamori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Tsuki - Saitama 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Tsuki 35%, Saitama 65%.
Akai Tsuki - Saitama 1:2