Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saitama Akai Tsuki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Miyahara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nakata heeft problemen om de bal te vangen. Wakabayashi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wakabayashi krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Miyahara trapt de bal weg van het doel. Nishi kopt de bal weg. Naruoka kan de bal niet met de borst controleren. Fukai is nu in balbezit. Fukai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Doi met een snelle inworp. Nishitami rent richting de bal. Nishitami geeft de bal voor. Yanai heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Mori de bal. Nakata is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mori. Nakata raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nakata kan niet meer verder spelen. Haneda komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Nishitani speelt de bal door. Daar is Fukai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chano is nu in balbezit. Fukai verovert de bal door een tackle van achteren. Fukai haalt uit met een fantastische trap. Tohkuni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fukai is nu in balbezit. Fukai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Moniwa geeft een hoge lob. Haneda rent richting de bal. Haneda probeert naar een medespeler te passen. Sakai is nu in balbezit. Sakai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saitama - Akai Tsuki 0:1

42e minuut.
Jo is nu in balbezit. Nishitami verovert de bal door een tackle van achteren. Nishitami probeert naar een medespeler te passen. Sakai is nu in balbezit. Sakai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saitama 51%, Akai Tsuki 49%.
Saitama - Akai Tsuki 0:1

50e minuut.
Wakabayashi met een sublieme pass. Nishitami is nu in balbezit. Nishitami passt de bal zonder na te denken. Sakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Nishi probeert naar een medespeler te passen. Fukai is nu in balbezit. Chano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fukai verovert de bal door een tackle van achteren. Fukai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saitama - Akai Tsuki 1:1

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moniwa met een snelle inworp. Nishi rent richting de bal. Nishi schiet op doel. Tohkuni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saitama - Akai Tsuki 2:1

70e minuut.
Doi met de inworp. Nishitami probeert de bal met de borst te controleren. Jo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishitami verovert de bal door een tackle van achteren. Nishitami geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Oniki kopt de bal weg. Jo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishitami maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nishitami naar de kleedkamers voor een vroege douche.

72e minuut.
Jo is nu in balbezit. Jo probeert naar een medespeler te passen. Wakabayashi is nu in balbezit. Sakai onderschept slim de pass. Sakai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Jo bereikt de bal nog maar net als eerste. Doi bereikt de bal nog maar net als eerste. Doi met een sublieme pass. Sakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saitama 53%, Akai Tsuki 47%.
Saitama - Akai Tsuki 2:1