Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saitama adsdas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Kigen passt de bal zonder na te denken. Yamamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moniwa. Moniwa krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Fukai rent richting de bal. Nishi rent richting de bal. Yamamoto rent richting de bal. Nishi verovert de bal door een tackle van achteren. Nishi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saitama - adsdas 1:0

38e minuut.
Shibaioka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suzuki is nu in balbezit. Suzuki geeft een hoge lob. Ishiju bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiju haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saitama 49%, adsdas 51%.
Saitama - adsdas 1:0

48e minuut.
Mori met een snelle inworp. Kigen rent richting de bal. Kigen passt de bal zonder na te denken. Fukai is nu in balbezit. Fukai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Shibaioka geeft een lange en hoge pass. Daar is Yanai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanai geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wakabayashi de bal. Wakabayashi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Moniwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wakabayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakabayashi passt de bal met de wreef. Ishiju rent richting de bal. Ishiju draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saitama - adsdas 1:1

71e minuut.
Isago speelt de bal door. Wakabayashi met een sublieme pass. Klungelig pakt Myojin de bal. Ishiju rent richting de bal. Ishiju haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Yamamoto kopt de bal weg. Mori is nu in balbezit. Mori passt de bal in één keer door. Fukai is nu in balbezit. Fukai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saitama 42%, adsdas 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saitama - adsdas 1:1