Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ts Sport Center Ogre FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Kiko rent richting de bal. Fukai onderschept slim de pass. Fukai passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hironaga de bal. Hironaga draait met de bal, schiet en ... Otsubo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ts Sport Center - Ogre FC 1:0

6e minuut.
Shimomura rent richting de bal. Komine rent richting de bal. Komine probeert naar een medespeler te passen. Oniki is nu in balbezit. Oniki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Komine bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimokawa verovert de bal door een tackle van achteren. Shimokawa passt de bal zonder na te denken. Hironaga is nu in balbezit. Hironaga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ts Sport Center - Ogre FC 2:0

21e minuut.
Klungelig pakt Fujita de bal. Shimokawa is nu in balbezit. Komine maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Komine moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Komine schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Tokunaga passt de bal zonder na te denken. Fujita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujita probeert naar een medespeler te passen. Oniki rent richting de bal. Oniki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ts Sport Center 48%, Ogre FC 52%.
Ts Sport Center - Ogre FC 2:0

56e minuut.
Shimomura is nu in balbezit. Kiko onderschept slim de pass. Kiko met een sublieme pass. Oniki is nu in balbezit. Oniki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Fukai rent richting de bal. Fukai passt de bal in één keer door. Hironaga heeft problemen om de bal te vangen. Hironaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Oniki verovert de bal door een tackle van achteren. Harada is nu in balbezit. Oniki onderschept slim de pass. Oniki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hamada de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ts Sport Center - Ogre FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ts Sport Center 48%, Ogre FC 52%.
Ts Sport Center - Ogre FC 2:1