Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akai Tsuki Hidoi Ninmu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Oniki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Saeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno rent richting de bal. Konno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dedimar is nu in balbezit. Nakata verovert de bal door een tackle van achteren. Nakata speelt de bal door. Sakai rent richting de bal. Sakai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Wanami geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kawaguchi met een snelle inworp. Konno rent richting de bal. Konno geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Yokoyama verovert de bal door een tackle van achteren. Yokoyama geeft een lange en hoge pass. Sakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakai haalt uit met een fantastische trap. Moriwaki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Sakai heeft problemen om de bal te vangen. Noda verovert de bal door een tackle van achteren. Nishitami verovert de bal door een tackle van achteren. Nishitami haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dedimar de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Tsuki 53%, Hidoi Ninmu 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akai Tsuki - Hidoi Ninmu 0:0

58e minuut.
Tohkuni trapt de bal weg van het doel. Manaka kopt de bal weg. Daar is Naruoka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saeki is nu in balbezit. Saeki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Miyahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno onderschept slim de pass. Wanami is nu in balbezit. Konno onderschept slim de pass. Konno geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Konno is nu in balbezit. Konno passt de bal met de wreef. Naruoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Saeki verovert de bal door een tackle van achteren. Saeki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Tsuki 63%, Hidoi Ninmu 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akai Tsuki - Hidoi Ninmu 0:0