Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adsdas Ogre FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Motegi passt de bal met de wreef. Amano heeft problemen om de bal te vangen. Wakabayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiju bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiju draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Suzuki met de inworp. Suzuki probeert de bal met de borst te controleren. Komine met een sublieme pass. Oniki rent richting de bal. Oniki schiet op doel. Miyamoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Suzuki is nu in balbezit. Komine verovert de bal door een tackle van achteren. Komine passt de bal zonder na te denken. Oniki is nu in balbezit. Oniki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
adsdas - Ogre FC 0:1

21e minuut.
Kiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakabayashi rent richting de bal. Wakabayashi passt de bal in één keer door. Ishiju bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiju draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
adsdas - Ogre FC 1:1

24e minuut.
Yamamoto controleert de bal met de borst. Komine is nu in balbezit. Komine speelt de bal door. Oniki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adsdas - Ogre FC 1:2

28e minuut.
Inworp. Fujita met de inworp. Yamamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Komine onderschept slim de pass. Komine geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Suzuki controleert de bal met de borst. Tokunaga is nu in balbezit. Suzuki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tokunaga raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adsdas 55%, Ogre FC 45%.
adsdas - Ogre FC 1:2

49e minuut.
Ogura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogura geeft de bal voor. Klungelig pakt Shibaioka de bal. Oniki rent richting de bal. Oniki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Komine speelt de bal door. Oniki rent richting de bal. Suzuki rent richting de bal. Oniki onderschept slim de pass. Oniki draait met de bal, schiet en ... Miyamoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Amano bereikt de bal nog maar net als eerste. Amano geeft de bal voor. Ogura heeft problemen om de bal te vangen. Oniki rent richting de bal. Oniki haalt uit met een fantastische trap. Miyamoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Kiko geeft een lange en hoge pass. Suzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Amano rent richting de bal. Wakabayashi onderschept slim de pass. Wakabayashi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adsdas 59%, Ogre FC 41%.
adsdas - Ogre FC 1:2