Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adsdas Akai Tsuki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hasebe passt de bal in één keer door. Doi rent richting de bal. Doi speelt de bal door. Sakai is nu in balbezit. Sakai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Miyahara passt de bal met de wreef. Nakata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamamoto rent richting de bal. Nakata onderschept slim de pass. Nakata geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Nishitami rent richting de bal. Nishitami passt de bal in één keer door. Sakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakai haalt uit met een fantastische trap. Miyamoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adsdas - Akai Tsuki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adsdas 52%, Akai Tsuki 48%.
adsdas - Akai Tsuki 0:1

50e minuut.
Nakata rent richting de bal. Inworp. Nakata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sakai rent richting de bal. Sakai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adsdas - Akai Tsuki 0:2

55e minuut.
Daar is Naruoka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanami rent richting de bal. Ishiju tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wanami wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wanami kan niet meer verder spelen. Haneda komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Haneda rent richting de bal. Daar is Sakai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Onizuka. Onizuka krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Hasebe geeft een hoge lob. Inworp. Shibaioka met een snelle inworp. Daar is Suzuki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suzuki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adsdas 58%, Akai Tsuki 42%.
adsdas - Akai Tsuki 0:2