Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Japseye Gin Kirigirisu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Sugai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadokoro rent richting de bal. Tadokoro probeert naar een medespeler te passen. Kidera rent richting de bal. Kidera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Teshima onderschept slim de pass. Teshima geeft een lange en hoge pass. Daar is Nakayama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sugai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugai haalt uit met een fantastische trap. Hino bokst de bal weg.

19e minuut.
Kataoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimura rent richting de bal. Kimura geeft een lange en hoge pass. Sugai is nu in balbezit. Sugai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Honda heeft problemen om de bal te vangen. Teshima rent richting de bal. Kataoka onderschept slim de pass. Hirakawa is nu in balbezit. Hirakawa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hirakawa passt de bal in één keer door. Teshima is nu in balbezit. Teshima geeft een hoge lob. Sugai rent richting de bal. Sugai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Teshima bereikt de bal nog maar net als eerste. Honda verovert de bal door een tackle van achteren. Honda passt de bal zonder na te denken. Hirakawa is nu in balbezit. Hirakawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kidera rent richting de bal. Kidera passt de bal in één keer door. Daar is Nakayama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sugai onderschept slim de pass. Sugai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chugo met een harde bal richting middenveld. Tadokoro probeert naar een medespeler te passen. Kataoka rent richting de bal. Kataoka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Japseye 56%, Gin Kirigirisu 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Japseye - Gin Kirigirisu 0:0

48e minuut.
Teshima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hirai heeft problemen om de bal te vangen. Hirai speelt de bal door. Hirakawa rent richting de bal. Hirakawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Japseye - Gin Kirigirisu 1:0

53e minuut.
Hirai geeft de bal voor. Ohtouge is nu in balbezit. Togawa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Togawa krijgt een gele kaart. Ohtouge is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tadokoro met een snel genomen vrije trap. Manaka kopt de bal weg. Sugai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugai schiet op doel. Hino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Japseye - Gin Kirigirisu 1:1

75e minuut.
Tadokoro is nu in balbezit. Tadokoro passt de bal zonder na te denken. Hirai is nu in balbezit. Kataoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kataoka haalt uit met een fantastische trap. Chugo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Japseye - Gin Kirigirisu 2:1

78e minuut.
Kidera kopt de bal weg. Nakayama geeft een hoge lob. Daar is Hirakawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kataoka is nu in balbezit. Kataoka draait met de bal, schiet en ... Chugo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Ueno geeft een hoge lob. Ohtouge rent richting de bal. Ohtouge met een sublieme pass. Sugai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Japseye - Gin Kirigirisu 2:2

84e minuut.
Manaka met de inworp. Kidera rent richting de bal. Tohkuni begaat een overtreding. Kidera raakt geblesseerd tijdens het duel. Kidera wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Japseye 42%, Gin Kirigirisu 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Japseye - Gin Kirigirisu 2:2