Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc arges 23 Gin Kirigirisu
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Ueno onderschept slim de pass. Ueno met een sublieme pass. Sugai rent richting de bal. Kidera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc arges 23 - Gin Kirigirisu 0:1

8e minuut.
Manaka is nu in balbezit. Oyama onderschept slim de pass. Oyama met een sublieme pass. Kidera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Kidera de bal. Sugai rent richting de bal. Oyama rent richting de bal. Sugai rent richting de bal. Sugai schiet op doel. Funakoshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Sugai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidera verovert de bal door een tackle van achteren. Oyama rent richting de bal. Sugai is nu in balbezit. Sugai draait met de bal, schiet en ... Funakoshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Bando is nu in balbezit. Sugai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bando. Sugai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kidera komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc arges 23 74%, Gin Kirigirisu 26%.
fc arges 23 - Gin Kirigirisu 0:1

52e minuut.
Ueno probeert naar een medespeler te passen. Kidera is nu in balbezit. Sugai rent richting de bal. Kidera is nu in balbezit. Kidera draait met de bal, schiet en ... Funakoshi bokst de bal weg.

76e minuut.
Sugai rent richting de bal. Arimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Teshima begaat een overtreding. Arimura wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Arimura kan niet meer verder spelen. Fujisaki komt het veld opgelopen. Sugai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc arges 23 45%, Gin Kirigirisu 55%.
fc arges 23 - Gin Kirigirisu 0:1